City tours in Los Angeles - VisitLA
538
post-template-default,single,single-post,postid-538,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

City tours in Los Angeles

Alle hotspots van Los Angeles bekijk je natuurlijk in een bus met toergids. Wij vertellen je alles over de verschillende manieren waarop je de stad kunt verkennen zonder dat jij er moeite voor hoeft te doen.

Met Starline Tours ben je verzekerd van een deskundige en gezellige toergids die je alles over Los Angeles laat zien en vertelt. Er is een grote variatie aan bustours door de verschillende wijken in Los Angeles. Starline Tours heeft 3 vertreklocaties: Hollywood, Anaheim en Santa Monica.

City tours: Los Angeles vanuit een bus

Starline Tours biedt verschillende soorten interessante tours. Zo heb je tours die langs de beste bezienswaardigheden van Los Angeles gaan: Venice Beach, Santa Monica, Hollywood Sign en downtown Los Angeles. Ook zijn er speciale tours waarbij je huizen gaat spotten in Beverly Hills and Bel Air.

Een kleine greep uit de tours die ze aanbieden:

Hop-On-Hop-Off bus Los Angeles

Er zijn ook Hop-On-Hop-Off bussen. Starline Tours biedt 6 routes en tickets die 24, 48 of 72 uur lang geldig zijn. Met deze tickets kun je in die tijdsperiode overal in Los Angeles op de route in- en uitstappen. Zo kun je de tijd nemen om wat langer op één locatie te blijven of te blijven zitten als je een locatie wilt overslaan. De 6 routes zijn:

  • De Red Route: deze gaat langs Hollywood and Beverly Hills. De bus stop op o.a. de Sunset Strip, de Hollywood Walk of Fame en Rodeo Drive.
  • De Yellow Route: deze gaat langs Beverly Hills with Santa Monica. De bus stopt o.a. op Rodeo Drive, 3rd Street Promenade in Santa Monica en de Santa Monica Pier.
  • De Purple Route: deze gaat langs Downtown Los Angeles. De bus stopt o.a. bij Staples Center, Chinatown en Grand Central Market.
  • De Green Route: deze gaan langs Venice Beach and Marina Del Rey. De bus stop o.a. bij Venice Beach Boardwalk en de haven van Marina Del Rey.

Deze routes duren ongeveer 2 uren. Ook zijn er twee snelle transfer bussen voor jouw dagje uit:

  • Blue Connector: tussen Universal Studios en Hollywood (ca. 1 uur)
  • Orange Connector: tussen hotels rondom Los Angeles International Airport en Marina Del Rey (ca. 1 uur)

Bustouren Los Angeles online boeken

De beste en meest voordelige manier om een stadstour door Los Angeles te boeken is online. Op die manier kun je rustig de opties bekijken en plannen wat het beste bij jouw vakantie en interesse past.

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien en wil je graag advies over wat het beste bij jouw plannen past, voel je dan vrij ons even te mailen.


AUTHOR: Noëlle

Als 10 jarige verloor ik mijn hart aan Los Angeles en inmiddels ben ik 11 keer terug gegaan. Met VisitLA.nl wil ik de City of Angels in de spotlight zetten. Ik ken LA als mijn broekzak en ik geef familie en bekenden regelmatig advies over hun reizen naar Los Angeles en omgeving, en ik hoop jou hier nu ook bij te helpen!


OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Geen reacties

Reageren

Je e-mailadres blijft privé.