Cruisen vanuit Los Angeles: een complete gids - VisitLA
350209
post-template-default,single,single-post,postid-350209,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cruisen vanuit Los Angeles: een complete gids

Cruisereizen worden steeds populairder. Veel cruiselines doen hun best om cruisen aantrekkelijker en hipper te maken; ze willen van het ouderwetse image af. Cruisen is immers voor iedereen! De meest populaire cruises zijn die in het Caribisch gebied of, voor Europeanen, het Mediterraans gebied. Maar je kunt ook cruisen vanuit Los Angeles. Long Beach heeft een cruiseterminal en je kan gemakkelijk vanuit Los Angeles een paar dagen of langer een cruisereis boeken.

Cruiseschepen

Carnival Cruise Line is één van de rederijen die cruises vanuit Long Beach aanbiedt. Carnival heeft 26 schepen, waarvan het merendeel vanuit het zuidoosten van de Verenigde Staten vertrekt. De schepen wisselen nog weleens van home port, maar momenteel zijn er 6 schepen die cruises gepland hebben vanuit Long Beach tot 2020. De grootte van de schepen verschilt, de kleinste schepen van de cruiseline zijn 70 ton en draagt 4,430 passagiers, waarvan 980 leden van de crew. Het nieuwste schip, de Carnival Panorama, wordt momenteel in Italië gebouwd en zal in december 2019 vanuit Long Beach haar allereerste cruise maken. Dit schip is een stuk groter: 133 ton en draagt ruim 5,458 passagiers waarvan 1,450 crewleden.

Activiteiten aan boord

Op een cruiseschip kan je je niet vervelen. Als je aan land mag heb je vaak een hele dag om de stad of het eiland te verkennen. Je kan excursies boeken of alleen erop uit gaan. Ook de dagen dat je de hele dag op zee bent zijn goed door te brengen. Naast genieten van het heerlijke weer op het open dek, zijn er rondom het schip altijd activiteiten, van trivia tot live muziek, van comedy tot grote shows.

Cruisebestemmingen

Als je wilt cruisen vanuit Los Angeles, doe je dit vanaf Long Beach. Vanuit Long Beach zijn er verschillende routes beschikbaar. De meeste cruises zijn 3 of 4 nachten en gaan richting het zuiden naar Mexico. Ze stoppen meestal op 2 of 3 plekken, waar je kunt genieten van excursies, stranden of gewoon zelf op pad. Een kleine greep uit de bestemmingen zijn Catalina Island (Californië, net van de kust bij Los Angeles), Ensenada, Puerto Vallarta en Cabo San Lucas (allemaal in Mexico).

CRUISES 3-4 NACHTENCRUISES 3-4 NACHTEN

Verschillende vertrekdata beschikbaar tot 2020

Cabo San Lucas (Mexico)

Cabo San Lucas (Mexico)

Carnival biedt ook een aantal langere cruises aan. Zo kun je een week lang op een cruiseschip vertoeven met meerdere stops langs de Mexicaanse Riviera. Vanaf december 2019 zal ook het grootste schip van Carnival deze route gaan doen.

CRUISES 7 NACHTENCRUISES 7 NACHTEN

Verschillende vertrekdata beschikbaar tot 2020

Naast de cruises van 7 nachten, heb je ook de optie twee weken of langer op zee te blijven. Bijvoorbeeld:

14 nachten Mexico & Hawaii: Ensenada, Honolulu, Maui en meer

ROUTE BEKIJKENROUTE BEKIJKEN

Verschillende vertrekdata beschikbaar in 2018 en 2019

15 nachten Panamakanaal naar Tampa via Mexico, Colombia en meer

ROUTE BEKIJKENROUTE BEKIJKEN

Vertrekdatum: 12 oktober 2019

24 nachten Transpacifische oversteek naar Singapore via Hawaii, Guam en meer

ROUTE BEKIJKENROUTE BEKIJKEN

Vertrekdatum: 5 oktober 2019

Queen Mary in Long Beach

Queen Mary ligt sinds 1967 in Long Beach

Tip: verblijven op de Queen Mary

In 1929-1930 werd de Queen Mary gebouwd. Zij maakte haar laatste trip naar Long Beach in 1967 en ligt sinds dat jaar permanent aan wal in Long Beach. Inmiddels is het een hotel waar je kan verblijven, voor of na je cruise, of zomaar. Er zijn geruchten dat het spookt op het schip. Wij hopen dit in elk geval eens zelf te mogen ontdekken. Misschien jij ook?

AUTHOR: Noëlle

Als 10 jarige verloor ik mijn hart aan Los Angeles en inmiddels ben ik 11 keer terug gegaan. Met VisitLA.nl wil ik de City of Angels in de spotlight zetten. Ik ken LA als mijn broekzak en ik geef familie en bekenden regelmatig advies over hun reizen naar Los Angeles en omgeving, en ik hoop jou hier nu ook bij te helpen!


OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Geen reacties

Reageren

Je e-mailadres blijft privé.