Vluchten & Verblijf - VisitLA
1469
page-template-default,page,page-id-1469,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Vluchten & Verblijf

Vluchten

 

Vanuit Europa gaan er talloze vluchten richting Los Angeles. Via het internationale vliegveld LAX landen en vertrekken er dagelijks 1,500 vluchten, waarvan honderden vanuit Europa. Wij kunnen ons dus voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen.

 

Als eerste is het belangrijk om te weten dat je voor een retourvlucht Los Angeles niet altijd veel hoeft te betalen. Wij vliegen meestal in het laagseizoen en geven nooit meer dan € 450 uit voor een vlucht, meestal zitten wij zelfs onder de € 400. In het hoogseizoen liggen de prijzen eerder bij € 500 tot € 600. Wees je ervan bewust dat je zeker niet meer hoeft te betalen. Vanaf Amsterdam gaan er directe vluchten. Tijdens de Werelddeal weken van KLM vind je soms prima prijzen. Hoe flexibeler je bent kwa data en vliegveld, hoe goedkoper je uit bent. Ook vluchten met een overstap zijn vaak voordeliger. Als je een overstap hebt, geef jezelf dan minstens 1,5 uur de tijd hiervoor, voor minimale stress.

 

Wil je meer lezen over binnenlandse en internationale vluchten naar en van Los Angeles, klik dan hier.

 

Goede deals voor binnenlandse en internationale vluchten binnen zijn makkelijk te vinden via websites zoals Kayak of Skyscanner. Je kunt hier prijzen vergelijken en spelen met flexibele data en vertrekpunten. Meer tips en tricks voor het vinden van de beste deals voor vluchten vind je op onze blog.

Verblijf

 

Er zijn heel veel soorten verblijven waar je kunt slapen in Los Angeles: hotels, motels, AirBnB, hostels. Een aantal dingen waar je aan moet denken als je een verblijf wilt boeken:

 

  • In welke buurt(en) wil ik verblijven (en welke niet)?
  • Wat is mijn budget per nacht?
  • Is mijn privacy belangrijk of kan ik prima een kamer delen met onbekenden in een hostel?

 

Tevens adviseren we je te letten op:

 

  • Hoe veilig is de buurt waarin het hotel ligt? Gebruik Tripadvisor om reviews te lezen en Google Maps Street View om te kijken hoe de omgeving eruit ziet.
  • Wat kost parkeren? Er zijn maar weinig hotels en motels in Los Angeles die gratis parkeren aanbieden. De kosten voor een parkeerplek kunnen, afhankelijk van de locatie en het hotel, oplopen tot wel $30 per nacht(!). Informeer hier dus goed naar.
  • Wat is er allemaal te doen op loopafstand? Kun je bijvoorbeeld naar de supermarkt om iets te kopen of naar een koffieshop in de buurt, of moet je overal voor in de auto stappen?

 

Op deze manier kan je beginnen met filteren en zoeken. Prijzen vergelijken doe je het makkelijkst op HotelsCombined. Neem hiervoor je tijd en raadpleeg ook onze blog met tips en tricks voor het vinden van het juiste verblijf voor de beste prijs. In onze blog over verblijf, vind je meer informatie over de verschillen tussen de soort verblijven en tips voor het vinden van een goed verblijf.

 

Geld besparen met www.hotelscombined.com

*****

Vergeten we iets? Laat het ons weten via email!

 

artikelen over dit onderwerp

    Sorry, no posts matched your criteria.